Bazen

Aktivnosti u vodi su jedan od najboljih načina rekreacije. Pored toga što oblikuju telo i imaju pozitivan uticaj na srce, pluća i cirkulaciju, aktivnosti u vodi su idealne i za skidanje suvišnih kilograma i oslobađanje od stresa.

Podjednako razvijaju različite grupr mišića, te rasterećuju ligamente i kičmu. Pomažu pri otklanjanu i ublažavanju deformiteta kičmenog stuba. Zato ove aktivnosti pružaju mnogostruku korist za zdravlje.

Sauna

Ponovljena i nagla smena dejstva vrelog vazduha i hladne vode ublažava napetost, ulepšava kožu i popravlja kondiciju tela. Temperatura u sauni 90 stepeni C podstiče cirkulaciju krvi, jača krvne sudove i popravlja opšte stanje organizma.

Takođe je značajno i izbacivanje toksina i čišćenje kože putem znojenja. Uzmite vreme za odmor i opustite se u prostoru naših sauna.

Klub plivanja

Tim kvalifikovanih trenera sa višegodišnjim iskustvom, radi sa decom predškolskog i školskog uzrasta. Značaj plivanja u razvoju dečijeg organizma, kao i u prevenciji deformiteta kičmenog stuba je opšte poznat.

Individualni pristup, rad u malim grupama, zagarantovan uspeh u savladavanju tehnike ovog najzdravijeg sporta:

  • obuka neplivača
  • škola plivanja
  • obuka stilova
  • usavršavanje tehnike plivanja
  • personalni trening