Treninzi u grupama za oblikovanje duha i tela

Naši grupni treninzi su pažljivo osmišljeni, kako bi pružili maksimalnu efikasnost. Prilagođeni su grupi i pod stalnim su nadzorom instruktora.

Zasnovani su na znanju i iskustvu, što pomaže u motivaciji ljudi i zadovoljstvu vežbanja. Grupni treninzi obuhvataju rad svih mišićnih grupa, u sadržaju kondicionalnog dela treninga i vežbi oblikovanja.

Power Step!

Kombinovani trening srednjeg inteziteta koji se sastoji od jednostavnih koreografija stepa uz istovremeno izvođenje vežbi oblikovanja. Dobrom muzikom i kombinacijom pokreta, animiraćete Vaše telo i pretvoriti trening u dobru zabavu.

Ovim treningom možete održati i poboljšati funkcionalne sposobnosti, ojačati muskulaturu, povećati gipkost i snagu. Zahvaljujući različitim nivoima inteziteta uspešno mu se prilagođavaju i početnici i napredniji vežbači.

Pilates

Pilates je skup delotvornih vežbi istezanja, jačanja tela i tehnike disanja. Trening zasnovan na razgibavanju i disanju, ali i snazi, jačanju mišića i izdržljivosti.

Efikasan trening za oblikovanje tela i izduživanje mišića, stvara vitko i zategnuto telo, a takođe i poboljšava opšte zdravstveno stanje organizma.

Aqua Aerobik

Aqua Aerobik je veseo i zanimljiv trening u vodi, bez opterećenja ligamenata i zglobova. U toku treninga se svi pokreti izvode ispod površine vode, pa se tako otpor vode maksimalno koristi.

Pokreće sve grupe mišića i stvoren je za sagorevanje masti. Trening mogu da izvode i neplivači, jer je dubina vode do struka i samim tim nepostoji nikakva opasnost. Nakon ovog treninga osećaćete se bolje nego ikada.

Aerobik

Nov i moderan kardio trening sa pomoćnim rekvizitima koji aktivira mišiće celog tela. Rezultat su sagorene kalorije i osmeh posle treninga.